Despre companie

Cine suntem si ce facem

BAUMASCHINEN TOMI SRL este o firma cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate importul si comercializarea echipametelor si utilajelor de constructii, precum si dezvoltarea unui puternic centru de furnizare multi-brand a Pieselor de schimb de origine si aftermarket in domeniu, Material marunt de cale ferata, Piese pompe beton

Datele noastre

BAUMASCHINEN TOMI SRL 

RO 23733752
J40/6913/2008
Adresa:  Str. Opanez, Nr. 7, Sector 2, Bucuresti

BAUMASCHINEN TOMI SRL

Vrei sa iei legatura cu noi?

Cine suntem

Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.

Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului.

Misiunea noastra este aceea de a servi clientul la cele mai ridicate standarde de calitate. Va putem consilia in alegerea produsului in functie de necesitatile societatii dumneavoastra pentru a eficientiza munca angajatilor.

Toate produsele pe care le comercializam beneficiaza de garantie si sunt insotite de certificat de calitate si conformitate.

Resursele naturale si tehnologiile de ultima ora ne-au permis sa venim in intampinarea pietei cu o variata gama de produse inovatoare.

Valorile si principiile noastre

BAUMASCHINEN TOMI SRL se considera partenerul dumneavoastra – egalul dumneavoastra – un partener pe care va puteti baza oricand.

Respectam urmatoarele principii:

Doar cei care comunica pe picior de egalitate si care se pot identifica cu fiecare proiect vor gasi cea mai bună soluție. Aceasta este ceea ce vrem sa comunicam si sa punem in aplicare prin Face to Face Business.

Face to Face Business. Deoarece clientul contează.

Va cunoaștem domeniul de activitate si suntem dedicati problemelor dumneavoastra. Fiecare solicitare de consultanta incepe cu o discutie detaliata. Pe baza acesteia, elaboram cea mai buna solutie impreuna cu dumneavoastra si va asistăm in implementarea acesteia.

Expertii nostri înteleg solicitarea dumneavoastra particulara în timp ce se concentreaza pe cel mai important aspect: succesul proiectului dumneavoastra.

Solicitarile dumneavoastră conteaza pentru noi.

Sunteti in cautarea unui partener care sa se ocupe de utilajele dumneavoastra, de piesele de schimb, consumabile si alte produse cu caracter special din domeniul constructiilor? BAUMASCHINEN TOMI, se concentreaza pe nevoile dumneavoastra speciale. Ne plac provocarile. Suntem de incredere si creativi si putem oferi solutii rapide si competente.

La nivel local si regional. Mereu cu un partener langa dumneavoastra.

Oriunde ne solicita clientii nostri – nu suntem niciodata departe. Beneficiati de consultata si furnizare de produse de inalta calitate si de sprijin individual.

Spatiu pentru dezvoltare. Incurajam progresul.

Apreciem colaboratorii, diversitatea ideilor si a competentelor, motiv pentru care incurajam persoanele talentate si motivate sa ni se alature.
Am fost mereu deschisi provocarilor si oportunitatilor. Am inteles ca lucrand in parteneriat putem sa oferim servicii complexe, complementare, sa avem o viziune comuna asupra lucrurilor si impreuna cu clientii nostri am transformat simple legaturi de afaceri in relatii de incredere.

Vrei sa iei legatura cu noi?