Material marunt cale ferata

Comercializam material marunt pentru cale ferata, sina de cale ferata, traverse si amortizoare cauciuc sina tramvaie

BAUMASCHINEN TOMI SRL este agrementata AFER prin AGREMENT TEHNIC FEROVIAR seria AT nr. 680/2017 – Comercializarea produselor feroviare critice destinate infrastructurii feroviare si de metrou

Aveti nevoie de material marunt pentru cale ferata, sina de cale ferata, traverse sau amortizoare cauciuc sina tramvaie ?

La noi gasesti tot ceea ce ai nevoie.

Oferim calitate si siguranta produselor, material marunt de cale ferata, consultanta si garantie.

Inca nu ai gasit specialisti care sa furnizeze si sa comercializeze material marunt pentru cale ferata, produse feroviare destinate infrastructurii feroviare si de metrou? Baumaschinen Tomi ti le ofera pe toate.

material marunt cale ferata

Aveti nevoie de material marunt pentru cale ferata, sina de cale ferata, traverse sau amortizoare cauciuc sina tramvaie?

Iti punem la dispozitie o gama diversa de material marunt pentru cale ferata

Cauti anumite elemente de material marunt pentru calea ferata si totodata un specialist in domeniu care sa-ti furnizeze solutii concrete si produse garantate? Cu noi mergi la sigur.

Baumaschinen Tomi SRL este un promotor al parteneriatelor pe termen lung, tine cont de dorintele clientului, oferind raspunsuri si solutii concrete si o calitate superioara a tuturor serviciilor. Pune spre vanzare elemente noi si semibune de material marunt de cale ferata.

De ce sa apelezi la noi pentru produse feroviare, material marunt cale ferata, sina de cale ferata, traverse sau amortizoare cauciuc sina tramvaie?

 

Iata de ce sa cumperi de la noi:

 

 • Oferim material marunt de cale ferata de inalta calitate

Parteneriatele cu producatori in domeniu ne ajuta sa va furnizam produse de calitate superioara si orice componenta dorita. Va punem la dispozitie produse feroviare, elemente noi si semibune de material marunt de cale ferata.

 

 • Dispunem de tehnica de ultima generatie a furnizorilor nostri

Avand la baza tehnici noi si utilaje de ultima generatie, va garantam calitatea produselor feroviare si a serviciilor furnizate. Furnizam produse feroviare, in concordanta cu standardele si normativele recomandate din domeniu, asigurand certificarile de calitate si conformitate solicitate.

 

 • Oferim preturi corecte

Furnizam produsul cerut la pretul corect. Principalele noastre caracteristici care ne recomanda sunt calitatea si diversitatea produselor la preturi corecte. Dorintele clientului sunt prioritatea noastra numarul unu.

 

 • Oferim promptitudine si garantie pentru orice produs nou

Prin parteneriatele cu nenumarati furnizori interni si din intreaga Europa, garantam livrarea in siguranta a oricarui produs sau element de material marunt pentru cale ferata, intr-un timp relativ scurt. Furnizam doar produse insotite de certificate de garantie si in conformitate cu ultimele norme in vigoare.

 

 • Furnizam orice tip de material marunt de cale ferata urbana si de metrou

Produse diverse de calitate inalta, termene reduse de livrare, consultanta pre si post vanzare sunt caracteristici de top care ne recomanda si ne genereaza parteneriate pe termen lung.

 

Ce ne recomanda, ca furnizor de produse feroviare, material marunt de cale ferata?

 

Suntem o societate cu o experienta vasta pe piata de distributie a produselor feroviare noi sau SB

 • Baumaschinen Tomi SRL activeaza pe piata de import si vanzari piese de schimb si produse feroviare.
 • Suntem deschisi la colaborari si pregatiti sa facem fata oricarei provocari.
 • Dispunem de angajati tineri, bine pregatiti, interesati sa satisfaca in totalitate cerintele fiecarui client.
 • Lucram in parteneriat ca sa putem oferi servicii complexe, complementare, sa avem o viziune comuna asupra lucrurilor, transformand simple legaturi de afaceri in relatii de durata.
 • Oferim produsul cerut la pretul corect.
 • Colaboram cu furnizori de top din toata Europa si promitem livrarea produselor in cel mai scurt timp.
 • Suntem promotori ai parteneriatelor pe termen lung si plasam clientul pe primul plan, oferind solutii si raspunsuri concrete.
 • Asiguram calitatea optima si garantia produselor.

Importam si furnizam produse feroviare, elemente noi si semibune de material marunt pentru cale ferata: eclise metalice, placi metalice, clesti sina, tirfoane, inele resort, crampoane, buloane si suruburi orizontale si verticale, traverse de beton si traverse de lemn, sina de cale ferata, dibluri traverse, placi polietilena si placi cauciuc, amortizoare si profile de cauciuc pentru cale rulare tramvaie si alte materiale feroviare

Aveti nevoie de material marunt pentru cale ferata, sine de cale ferata, traverse sau profile cauciuc pentru cale rulare tramvaie ?

Produse feroviare, material marunt de cale ferata, furnizate de Baumaschinen Tomi SRL

Material marunt pentru cale ferata

Va punem la dispozitie elemente noi si semibune de material marunt pentru cale ferata. Acestea cuprind toate elementele destinate legarii sinelor intre ele si prinderii sinelor de traverse si dispozitive specifice caii ferate.

 • Material marunt laminat
 • Material marunt filetat
 • Material marunt trefilat
 • Alte materiale marunte de cale ferata: inele resort, crampoane, dispozitive, etc
 • Alte materiale ce contribuie la imbunatatirea conditiilor de siguranta  si confort pe liniile ferate urbane.

Material marunt laminat

Aceasta categorie de produse cuprinde toate elementele destinate legarii sinelor intre ele si prinderii sinelor de traverse, precum si unele dispozitive specifice caii ferate, precum:

 • Eclise metalice
 • Placi metalice
 • Clesti sina

Material marunt trefilat

 • Tirfoane
 • Inele resort
 • Crampoane
 • Dispozitive contra fugirii sinelor

Material marunt filetat

Va punem la dispozitie material marunt filetat de cale ferata ce cuprinde toate elementele destinate legarii sinelor intre ele si prinderii sinelor de traverse, precum si dispozitive specifice caii ferate.

 • Buloane orizontale
 • Buloane verticale
 • Buloane de aparate de cale ferata

Aparate de cale

Va oferim aparate de cale sau instalatie fixa a caii construita pentru ramificarea si incrucisarea  la nivel a liniilor de cale ferata. Principalele categorii de aparate de cale sunt traversarile, bretelele si schimbatoarele de cale.

Sine si traverse de cale ferata

Sinele de cale ferata sau elementele principale ale suprastructurii caii ferate sunt realizate din bare lungi, laminate, din otel special si profile adecvate scopului pe care trebuie sa-l serveasca.

In Romania se folosesc sine:

– sina tip 40, sina tip 45 – sine de tip usor
– sina tip 49, sina tip 54 – sine de tip mediu
– sina tip 60, sina tip 65 – sine de tip greu

Traverse de cale ferata

Traversele de cale ferata sau elementele care intra in alcatuirea suprastructurii caii ferate au rolul de a prelua sarcinile primite de la sine si de a le transmite, micsorate, prismei caii. Va putem furniza traverse din lemn, metal sau beton armat.

Dibluri traverse beton, Placi polietilena cale ferata

Diblurile de reparatie din polietilena de inalta densitate sunt elemente ale prinderii sinei de cale ferata de traversa si sunt utilizate la inlocuirea diblurilor de lemn din traversele de beton pentru calea ferata.

Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa metalica si traversa, in linie curenta sau pe aparte de cale, cu rol de amortizare si electroizolare.

Placute cauciuc prindere sina tip CFR

Placute cauciuc prindere sina tip CFR – K49B, K49L, K60B si K60L, se monteaza intre talpa sinei si placa metalica in vederea repartizarii uniforme a eforturilor verticale transmise caii de materialul rulant, asigurand amortizarea socurilor, mareste mult rezistenta electrica dintre sinele caii, precum si diminuarea zgomotului si vibratiilor.

Amortizoare cauciuc sina tramvaie

Materiale ce contribuie la imbunatatirea conditiilor de siguranta si confort pe LINIILE FERATE URBANE

Baumaschinen Tomi SRL este principalul tau furnizor de produse  feroviare, material marunt cale ferata.

Cu noi poti avea produsul dorit in cel mai scurt timp. Totul este posibil si datorita parteneriatelor noastre cu furnizori de renume de pe piata interna si externa.

Trimite o cerere la adresa de email vanzari@baumaschinentomi.ro pentru ca “este mai ieftin sa faci totul bine de la inceput”.

 • All
 • Material marunt cale ferata

Eclise

Eclise Joantele (eclise) asigura continuitatea caii de rulare si solidarizeaza cupoanele de sina cu ajutorul a doua profile metalice numite eclise. Eclisele se aseaza cate una pe fiecare parte a inimii sinei si prin strangere puternica cu buloane, asigura rezistenta mecanica necesara si realizeaza continuitatea firelor de sina. Caile ferate nesudate au sinele conectate prin…

Placi metalice

Placi metalice Placi metalice -  sunt utilizate, in general, pentru a prelua incarcatura de cale ferata si a distribui incarcatura pe traverse. Pentru o prindere puternica a sinelor de traverse, se utilizeaza placi metalice, care repartizeaza presiunile date la trecerea materialului rulant pe o suprafata mai mare a traversei, asigura inclinarea de 1/20 a sinei, corespunzatoare inclinarii…

Clesti sina

Clesti sina Clesti sina servesc la prinderea sinei de traversa cu ajutorul tirfonului sau a bulonului vertical la prinderile indirecte.  Clestii mentin sinele pe pozitie prin intermediul unei blocari mecanice. Prinderea sinei de placa metalica se realizeaza cu ajutorul unor buloane speciale, prin intermediul unor placute indoite in forma de U intors - Clesti sina…

Tirfoane

Tirfoane Tirfoane - suruburi de froma speciala, cu filet triunghiular folosit pentru fixarea sinelor pe traverse. Prinderea sinelor pe traverse se poate face direct, prin intermediul unor suruburi speciale, numite tirfoane, ce se introduc in traverse prin insurubare. Inainte de introducerea tirfonului, traversa se gaureste cu un burghiu, al carui diametru este ceva mai mic decat diametrul tijei tirfonului,…

Inele resort

Inele resort Inelele resort sunt in general utilizate pentru aplicatii feroviare, datorita geometriei lor unice servesc la impiedicarea desurubarii piulitelor de pe buloane sub influenta actiunii sarcinilor variabile produse de circulatia materialului rulant. Inele resort, crampoane, dispozitive contra fugirii sinelor. Pentru a impiedica desurubarea buloanelor, datorita vibratiilor, se folosesc saibe elastice, inele resort, fabricate din otel elastic…

Buloane orizontale, buloane verticale

Buloane orizontale, buloane verticale Buloane orizontale, Buloane verticale, Buloane la aparate de cale reprezinta materialul marunt de cale ferata care cuprinde toate elementele destinate legarii sinelor intre ele si prinderii sinelor de traverse, precum si unele dispozitive specifice caii ferate (contra deriparii caii si contra fugirii sinelor). Clasificarea integrala a acestor suruburi(buloane) se regaseste in…

Sina cale ferata

Sina cale ferata Sina cale ferata -  constituie elementul principal al suprastructurii caii ferate. Sinele de cale ferata sunt bare lungi, laminate din oteluri speciale, avand un profil adecvat scopului pe care trebuie sa-l serveasca. In Romania se folosesc urmatoarele tipuri de sine: - sina tip 40, sina tip 45 - sine de tip usor…

Traverse beton, traverse lemn

Traverse Aceste traverse de cale ferata sunt elemente care intra in alcatuirea suprastructurii caii ferate si au rolul principal de a prelua sarcinile primite de la sine si de a le transmite, micsorate corespunzator, prismei caii. Traversele mai asigura, prin intermediul elementelor de prindere, ecartamentul caii, legand sinele intre ele si formand cu acestea cadrul…

Dibluri traverse beton, Placi polietilena cale ferata

Dibluri traverse beton, Placi polietilena cale ferata Diblu B5 din PEID pentru calea ferata, Diblu reparatie traverse beton (DR-02-PEID) Diblurile de reparatie din polietilena de inalta densitate sunt elemente ale prinderii sinei de cale ferata de traversa si sunt utilizate la inlocuirea diblurilor de lemn din traversele de beton pentru calea ferata. Asigură ridicarea gradului…

Placute cauciuc prindere sina

Placute cauciuc pridere sina tip CFR Placute cauciuc prindere sina tip CFR - K49B, K49L, K60B si K60L, se monteaza intre talpa sinei si placa metalica in vederea repartizarii uniforme a eforturilor verticale transmise caii de materialul rulant, asigurand amortizarea socurilor, mareste mult rezistenta electrica dintre sinele caii, precum si diminuarea zgomotului si vibratiilor. Caracteristicile…

Amortizoare cauciuc sina tramvaie

Amortizoare cauciuc sina tramvaie Aceste amortizoare cauciuc sina tramvaie sunt materiale ce contribuie la imbunatatirea conditiilor de siguranta si confort pe LINIILE FERATE URBANE Ansamblul elastic pentru calea de rulare a tramvaiului este utilizat la fixarea sinelor de tramvai in calea de rulare, la reducerea nivelului zgomotului si amortizarea vibratiilor transmise mediului inconjurator de circulatia…