Piese autobetoniere

Piese autobetoniere

Autobetonierele, ca si pompele pentru beton detin un loc fruntas in utilitatea lor in domeniului constructiilor si in special in transportul betonului. BAUMASCHINEN TOMI SRL este capabila sa furnizeze piese autobetoniere la preturi competitive si pentru marci de renume.

Livram piese autobetoniere Liebherr, CIFA,  INTERMIX, Schwing – STETTER,  Karrena,  Baryval ,  Mulder etc

piese autobetoniere,

Colaborarile directe cu firmele producatoare de piese autobetoniere originale si aftermarket, precum si calitatea pieselor pe care acestia le furnizeaza creaza un avantaj pentru dumneavoastra in optiunea de a cumpara aceste piese de la societatea noastra.

Gama de piese autobetoniere este una foarte larga, iar in cele ce urmeaza va prezentam o parte dintre aceste piese pe care le putem furniza: pompe hidraulice si hidromotoare (Bosch Rexroth, Danfos), reductoare autobetoniere, unitate de comanda, pompa de apa tip Cifa, pompa de apa tip LT, kit reparatie pompa apa, jgheab autobetoniera, macara manuala jgheab, cric hidraulic jgheab, blocator jgheab, cablu control, controler hidraulic simplu si dublu, role, ventilatoare, filtre, termostat, cuple rapide, mufe, furtunuri spalare, arbori si rulmenti etc

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2482″ title=”Date utilaje”]