PIESE POMPE BETON

Furnizam o gama vasta de piese de schimb, consumabile si accesorii pentru pompe beton, autobetoniere, statii betoane si statii asfalt

Ai nevoie de piese de schimb originale sau consumabile,de import, pentru pompe beton, autobetoniere, statii betoane sau statii asfalt?

Noi te ajutam.

Oferim calitate si diversitate pentru piese de schimb, raspunsuri si solutii concrete la problemele dumneavoastra.

piese pompe beton

Dispunem de o serie de piese de schimb si consumabile pentru pompe beton, autobetoniere, statii betoane si statii asfalt

Cautati o firma specializata in comercializarea si furnizarea de piese de schimb pentru pompe beton, autobetoniere, statii betoane sau statii asfalt?

Cu noi le poti avea pe toate.

Baumaschinen Tomi SRL furnizeaza echipamente, piese de schimb si consumabile pentru pompe beton, autobetoniere, statii betoane si statii asfalt.

De ce sa cumperi de la noi piese pentru pompe beton?

 

Ce avantaje poti avea daca vei cumpara piese de la noi?

 

 • Oferim calitate si diversitate
 • Oferim fiecarui client in parte servicii de calitate si furnizam piese de schimb de origine si consumabile.
 • Importam si vindem piese de schimb la standarde ridicate
 • Colaboram cu firme renumite in domeniu, din toata Europa care ne garanteaza calitatea, conformitatea pieselor de schimb si livrarea in siguranta a acestora.
 • Beneficiezi de garantia pieselor de schimb si consumabilelor pentru utilaje de constructii utilizate in domeniul producerii, transportului si punerii in opera a betonului
 • Vindem si comercializam piese de schimb pentru pompe beton, autobetoniere, statii beton si statii asfalt, doar insotite de garantie si certificat de calitate si conformitate.
 • Garantam promptitudine si preturi competitive
 • Plasam clientul si dorintele lui pe primul plan si oferim pretul corect pentru fiecare piesa solicitata.
 • Oferim consultanta si solutii concrete
 • Misiunea noastra este de a oferi clientului produsul dorit, oferind servicii de consultanta pre si post-vanzare, in alegerea produsului in functie de necesitati.

 

Ce ne recomanda pe noi, ca principal furnizor si importator de piese de schimb CIFA, piese de schimb Putzmeister sau piese de schimb Schwing

 

Suntem o firma cu experienta vasta pe piata de distributie a pieselor de schimb

 • Baumaschinen Tomi SRL este o societate ce activeaza pe piata de import si vanzari piese de schimb pentru utilaje de constructii, piese camioane si piese de schimb pompe beton.
 • Suntem deschisi la colaborari, apreciem diversitatea ideilor, pregatiti oricand sa facem fata oricarei provocari.
 • Dispunem de angajati tineri, bine pregatiti, ce isi canalizeaza eforturile intr-o singura directie: satisfacerea in totalitatea a cerintelor fiecarui client.
 • Unul dintre principalele noastre obiective este dezvoltarea unui puternic centru de furnizare multi-brand de piese de schimb.
 • Ne place sa lucram in parteneriat, sa putem oferi servicii complexe, complementare, sa avem o viziune comuna asupra lucrurilor, transformand simple legaturi de afaceri in relatii de durata.
 • Oferim piesa corecta la pretul corect.
 • Colaboram cu furnizori de top din toata Europa si promitem livrarea produselor in cel mai scurt timp.
 • Va punem la dispozitie pisese pentru cele mai renumite branduri de pompe beton, autobetoniere, statii asfalt si statii betoane: Piese CIFA, piese PUTZMEISTER, piese SERMAC, piese SCHWING STETTER, piese INTERMIX, piese WAITZINGER, piese REICH, piese LIEBHERR, piese Imer Group, piese Coime, piese Druetta , piese Mecbo, piese Elba si altele
 • Suntem promotori ai parteneriatelor pe termen lung si plasam clientul pe primul plan, oferind solutii si raspunsuri concrete.
 • Asiguram calitatea optima si garantia pieselor de schimb pentru orice utilaj utilizat in domeniul producerii, transportului si punerii in opera a betonului.

La noi gasesti piese de calitate pentru pompe beton, autobetoniere, statii de beton si statii asfalt

Piese de schimb pentru pompe beton, autobetoniere, statii de beton si statii asfalt de la Baumaschinen Tomi SRL

Suntem specializati in furnizarea si asistenta la instalarea tuturor tipurilor de piese de schimb necesare in tehnologia betonului. Stim cat de important este pentru profesioniștii sa aiba un furnizor de incredere care sa le poata rezolva orice nevoie.
Betonul este istorie, prezent si viitor, de aceea firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de piese si consumabile pentru utilajele, echipamentele de fabricare si transport a betonului, piese pompe beton, piese autopompe, piese autobetoniere si piese statii de betoane.

Piese CIFA, piese PUTZMEISTER, piese SERMAC, piese SCHWING -STETTER, piese INTERMIX, piese WAITZINGER, piese REICH, piese LIEBHERR, piese Imer Group, piese Coime, piese Druetta, piese Mecbo, piese Elba si altele

Furnizorii nostri au investit multi ani in cercetarea materialelor si proiectarea pieselor astfel incat produsele oferite sunt de cea mai inalta calitate si fiabilitate. Oricare ar fi nevoile clientilor nostri, BAUMASCHINEN TOMI SRL este capabil sa lucreze pentru a oferi un serviciu rapid si profesional.

Piese de schimb pentru pompe beton

Pompele pentru beton sunt elemente fara de care constructorii nu pot avea rezultatele dorite. De aceea va putem funiza piese pompe beton CIFA, piese pompe beton PUTZMEISTER, piese pompe beton SCHWING – Stetter, piese pompe beton SERMAC, piese pompe beton WAITZINGER etc.

Piese de schimb pentru autobetoniere

Autobetonierele, ca si pompele pentru beton detin un loc fruntas in utilitatea lor in domeniului constructiilor. BAUMASCHINEN TOMI SRL este capabila sa furnizeze piese autobetoniere la preturi competitive si pentru marci de renume. Livram piese autobetoniere Liebherr, piese autobetoniere CIFA, piese autobetoniere INTERMIX, piese autobetoniere SCHWING – Stetter etc

Piese de schimb pentru statii beton

Cand apar defectiuni ale unei statii de beton, cu siguranta apare incertitudinea de a mai livra la timp betonul pentru o anumita lucrare. De aceea noi va putem furniza la preturi de nerefuzat:  piese statii beton CIFA, piese Euromecc, piese Sicoma, piese Liebherr etc

Ai nevoie de utilaje constructii, piese utilaje, piese pompe beton? La noi gasesti ceea ce ai nevoie

Baumaschinen Tomi SRL este frunizorul tau de incredere pentru utilaje si echipamente pentru constructii

Apeleaza cu incredere la noi. Garantam calitatea serviciilor si a pieselor pentru utilaje agricole, de constructii, camioane si pompe beton, termene de livrare reduse si consultanta profesionala.

Trimite o cerere la adresa de email vanzari@baumaschinentomi.ro pentru ca “este mai ieftin sa faci totul bine de la inceput”.

Piese pompe beton

diverse piese pompe beton

Piese autobetoniere

Piese autobetoniere

Piese statii beton

Statie beton