Acumulatori utilaje constructii

Acumulatori utilaje constructii

Acumulatori

Despre acumulatori utilaje constructii

Utilajele pentru constructii trebuie sa functioneze optim in cele mai dificile conditii, in mediile cele mai neobisnuite si pe cea mai aspra vreme. Deci au nevoie de o baterie cu o energie maxima la pornire, combinata cu rezistenta la vibratii extreme si la rasturnare, chiar si pe drumuri neasfaltate.

Tehnologia de productie este conceputa special pentru utilaje constructii, camioane moderne si vehicule ultra-dotate pentru a intampina cerintele sporite privind sarcinile electrice .

Aveti nevoie de vehicule pregatite de functionare, chiar si dupa perioade de inactivitate sezoniere. Fiind concepute in acest scop, bateriile pentru utilajele constructii au o performanta excelenta la pornire si toate rezervele de care aveti nevoie pentru alimentarea sistemelor auxiliare.

Folosirea bateriilor recomandate de noi nu necesita intretinere, va veti reduce, de asemenea, costurile totale, de la un sezon la altul.
Bateriile Heavy Duty sunt solutia excelenta atunci cand se solicita performanta!

Tehnologia avansata de fabricare asigura putere maxima si durata lunga de viata, ridicandu-se la asteptarile celor mai pretentiosi utilizatori.
Bateriile Heavy Duty sunt recomandate pentru toate vehiculele comerciale, inclusiv pentru cele echipate cu sisteme electronice de ultima generatie.

Caracteristici

  • Tehnologie Calciu-Calciu
  • Grila pozitiva perforata/ Grila negativa turnata
  • Placi pozive-cu separator special dublu polyester pentru aderenta ridicata a pastei active pe grila
  • Capac tip SMF (etans, fara intretinere) cu sistem labirint integrat pentru recircularea gazelor si reducerea pierderii de apa
  • Pozitionarea si conectivitatea grupurilor de elemente sunt centrale, oferind o rezistenta imbunatatita la vibrare.
  • Rasina topita turnata la baza si in partea de sus a blocului de placi pentru a-i intari si a-i spori rezistenta la vibratii.
  • Insertii din plastic cu sistem de circularea acidului pentru evitarea stratificarii acestuia. Ciclicitate imbunatatita.

 

Avantaje

Nu necesita intretinere pe toata durata de viata a bateriei.

Autodescarcare redusa, ceea ce permite depozitarea fara reincarcare timp de 12 luni.

Durata de viata extinsa.

Curent foarte ridicat de pornire

Rezistenta la vibratii

Ciclicitate imbunatatita

Special concepute pentru a oferi performanta maxima la temperaturi extreme si drumuri grele.

Rezultate excelente la temperaturi extreme: pornirea la temperaturi joase si rezistenta la temperaturi de canicula.

Performanta sigura in conditii extreme de lucru.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]