Filtre camioane

Filtre camioane

Din aceasta categorie putem livra filtre originale (filtre ulei, filtre aer, filtre combustibil, filtre hidraulice, filtre separatoare) pentru cele mai renumite motoare de camioane (filtre Iveco, filtre Astra, filtre MAN, filtre camioane Volvo, filtre DAF, filtre Scania, filtre DAF, filtre camioane Mercedes, filtre camioane Ford, filtre camioane Renault) dar si filtre aftermarket produse de cei mai mari jucatori de pe piata filtrelor de utilaje (filtre Donaldson, filtre MANN, filtre WIX, filtre HIFI, filtre Baldwin, etc)

Filtrarea de inalta performanta este cea mai buna intretinere preventiva pentru echipamente in industria constructiilor.

Filtre lubrifiere, filtre combustibil si filtre lichid de racire au o capacitate mare de retentie a particulelor imbunatatind viata si performanta motorului camionului, protejand in acelasi timp mediul.

Filtre de lubrifiere, mentin uleiul curat prin capturarea de contaminanti care pot provoca deteriorarea motorului.

Filtre de combustibil ajuta la prevenirea uzurii premature a pompei de combustibil si a injectoarelor prin livrarea de combustibil curat la piesele motorului  tau.

Filtre de racire elimina contaminantii si mentin racirea si echilibrul sistemelor camionului.

Filtrarea aerului confera motoare de inalta performanta si standarde mai stricte si mai performante privind emisiile. Acum, filtrele de aer capteaza mai bine praful si funinginea inainte de a ajunge la motor.

Filtrele hidraulice sunt un element important al sistemelor hidraulice utilizate de constructorii camioanelor. In acest domeniu sistemele hidraulice functioneaza frecvent in conditii extreme fiind supuse la solicitari foarte mari. Filtrele hidraulice fac parte dintr-un lant de piese pentru camioane care functioneaza de obicei  in conditii grele cu o cota de solicitare mare. Indeplinirea a astfel de cerinte depinde, in primul rand, de calitatile uleiului si durabilitatea anumitor componente ale sistemului (pompe, valve, garnituri, servo-motoare etc.) expuse la presiuni ridicate, abraziune şi eroziune .

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2482″ title=”Date utilaje”]