Dinti cupa, cupa excavare

Dinti cupa, cupa excavare

Aceste piese utilaje si consumabile (dinti cupa, cupe de excavare, lame etc), sunt deosebit de importante in utilizarea utilajelor de constructii pe care dumneavoastra le folositi. Acestea sunt piese de uzura care vor trebui sa reziste in timp la eforturile la care sunt supuse.

De aceea venim in ajutorul dumneavoastra prin comercializarea lor: dinti cupa (dinte cupa excavator, dinte cupa buldoexcavator, dinte cupa miniexcavator, dinte cupa incarcator frontal, dinte cupa miniincarcator, dinte pentru scarificator), cutite pentru lame (cutit lama buldozer, cutit cupa buldoexcavator, cutit lama incarcator, cutit pentru lama autograder), dinti freze de asfalt pentru buldoexcavatoare, lama de uzura. Toate aceste piese de uzura provin de la cei mai renumiti producatori precum: Caterpillar, JCB, CNH New Holland, CNH CASE, ESCO, Berco, ITR, CVA, BYG si altii

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2482″ title=”Date utilaje”]