Filtre aer, Filtre motor, Filtre hidraulice, Filtre transmisie

Filtre aer, filtre ulei, filtre hidraulice

Pentru a va mentine utilajul in functiune, aveti nevoie de filtre aer, filtre motor, filtre hidraulice, filtre transmisie care ofera o performanta superioara si un furnizor de incredere – BAUMASCHINEN TOMI SRL

Filtre Donaldson

Cu protectia filtrelor noastre utilajele de constructii vor functiona fara probleme mai mult timp intre inlocuirea filtrelor, economisind reparatii costisitoare si maximizand durata de functionare.

Va putem furniza orice filtru pentru utilajele de costructii dotate cu motoare diesel.

Aveti nevoie de un filtru de aer, filtru combustibil, filtru ulei, filtru cabina, filtru hidraulic, filtru transmisie, filtru pentru lichid racire, filtru desicator – apelati la noi.

Livram filtre de calitate pentru cele mai renumite motoare de utilaje -filtre Caterpillar, filtre Deutz, filtre Yanmar, filtre JCB, filtre Honda, filtre Kubota, filtre Komatsu, dar si filtre aftermarket produse de cei mai mari jucatori de pe piata filtrelor de utilaje – filtre Donaldson, filtre MANN, filtre WIX, filtre HIFI, filtre Baldwin.

Filtrarea de inalta performanta este cea mai buna intretinere preventiva pentru echipamente în industria constructiilor.

Filtre lubrifiere, filtre combustibil si filtre lichid de racire au o capacitate mare de retentie a particulelor imbunatatind viata si performanta motorului si a utilajelor de constructii, protejand in acelasi timp mediul.

Filtre de lubrifiere, mentin uleiul curat prin capturarea de contaminanti care pot provoca deteriorarea motorului.

Filtre de combustibil ajuta la prevenirea uzurii premature a pompei de combustibil si a injectoarelor prin livrarea de combustibil curat la piesele motorului  tau.

Filtre de racire elimina contaminantii si mentin racirea si echilibrul sistemelor utilajului.

Filtrarea aerului confera motoare de inalta performanta si standarde mai stricte si mai performante privind emisiile. Acum, filtrele de aer capteaza mai bine praful si funinginea inainte de a ajunge la motor.

Filtrele hidraulice sunt un element important al sistemelor hidraulice utilizate de constructorii utilajelor de constructii. In acest domeniu sistemele hidraulice functioneaza frecvent in conditii extreme fiind supuse la solicitari foarte mari. Filtrele hidraulice fac parte dintr-un lant de piese utilaje constructii care functioneaza deobicei  in conditii grele cu o cota de solicitare mare. Indeplinirea a astfel de cerinte depinde, in primul rand, de calitatile uleiului si durabilitatea anumitor componente ale sistemului (pompe, valve, garnituri, servo-motoare etc.) expuse la presiuni ridicate, abraziune şi eroziune .

Datorita cerintelor specifice pentru acest grup de filtre, filtre aer, filtre motor, filtre hidraulice, filtre transmisie , sunt proiectate pentru o anume utilizare, alegandu-se in mod optim atat design-ul, cat si materialele de filtrare.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2482″ title=”Date utilaje”]