Generator curent portabil

Generatoare de curent portabile

Gama portabila a generatoarelor de curent este solutia pentru nevoile dumneavoastra de putere fie ele temporare sau permanente. Acestea sunt usor de transportat si sunt foarte rezistente datorita designului robust.

Oferim o gama larga de generatoare portabile, ce include produse concepute pentru a fi usor de transportat si utilizat. Inalta performanta, consumul redus si Intretinerea usoara face acesta gama de generatoare ideala pentru uz rezidential, Intreprinderi mici, constructii, camping, agricultura, etc.

Utilizate ca o solutie alternativa de alimentare cu energie electrica pentru urgenta precum si pentru utilizari in domeniul profesional sau domestic acolo unde nu exista retea de tensiune disponibila.

O atentie deosebita este acordata sigurantei utilizatorului prin gradul inalt de protectie asigurat prizelor si alternatorului, diferitelor protectii electrice contra supraincarcarii si a potentialelor scurtcircuite. Atentia in selectarea compenentelor de cea mai buna calitate asigura maximum de performante in orice situatie. Generatoarele de curent portabile sunt disponibile in variante constructive diverse, monofazate sau trifazate, cu pornire manuala sau electrica, deschise sau carcasate, insonorizate sau nu, cu optiunea de montaj a unui panou de automatizare (Automatic Mains Failure) cand exista caderi de tensiune temporare in locatia respectiva.

generator curent portabil

Generator de curent  portabil – PROFESIONAL

Atunci cand doriti sa va protejati impotriva unei pene de curent sau trebuie sa faceti fata rigorilor unui santier de constructii, instrumentele noastre profesionale sunt solutia potrivita pentru dumneavoastra

Generator de curent  portabil – DE AGREMENT

Camping, sprijinirea activitatilor dumneavoastra de bricolaj si recreative, combinand intotdeauna versatilitatea, performanta si securitatea. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru a alege gama noastra de produse de agrement.

Generator de curent portabil – carateristici principale

  • Putere 0-15 KVA
  • Combustibil  -Benzina, Motorina
  • Tip Pornire – La sfoara, Electrica
  • Motorizare – Honda, Yanmar, Lombardini
  • Tip curent – Monofazic ,Trifazic
  • Insonorizare

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]