Generator curent stationar

Generatoare de curent stationare

Sunt generatoare de curent cu puteri cuprinse intre 6 si 2600 kVA, cu un grad ridicat de fiabilitate si o functionalitate eficienta pentru alimentarea cu curent electric destinata ansamblurilor rezidentiale, santierelor, spatiilor industriale, spitalelor, supermarketurilor, zonele de protectie civila si a altor aplicatii pentru a sustine unele echipamente vitale precum ventilatoare, sisteme informatice, sisteme incendiu, ascensoare, pompe de caldura, aer conditionat, centrale termice, centrala pe lemne, convectoare electrice, productie materiale de constructie, sisteme irigatii, ferme agricole….

Randamentele ridicate si instalarea cu usurinta permite acestor generatoare de curent industriale sa fie utilizate fie pentru a face fata intreruperilor de tensiune, fie pentru a fi utilizate in locuri izolate si neconectate la reteaua principala.

generator curent, stationar

Sunt echipate cu motoare diesel ale unor producatori de marca (Deutz, Perkins, Volvo, Iveco, MTU) precum si alternatoare fiabile de foarte buna calitate (STAMFORD, MARELLI, MECC ALTE, HIMOINSA, LEROY SOMER). Sistemul de racire al acestor grupuri poate fi pe aer, ulei sau apa.

Aceste generatoare de curent se pot configura in diferite variante: cu carcasa insonorizata sau fara, cu panou de control manual sau automat, cu panou de anclansare automata sau fara.

Generator de curent echipat cu motor racit cu ulei

Cu fluid unic atat pentru racire cat si pentru lubrifiere, seria este una dintre cele mai bune alegeri pentru lucrul continuu in conditii severe de caldura excesiva, cum ar fi in zonele tropicale.

Disponibile atat in versiunea deschisa, cat si in cea izolata fonic, aceste grupuri electrogene sunt extrem de apreciate in sectoarele de telecomunicatii, constructii si de aparare datorita durabilitatii si fiabilitatii lor. Accesul tuturor punctelor de serviciu dintr-o singura parte, fac ca intretinerea sa fie una usoara si rapida

Generator de curent echipat cu motor racit cu apa

Disponibile intr-o gama larga de modele, seria ofera o multime de solutii pentru o varietate de aplicatii, de la alimentarea continua cu energie, la alimentarea de urgenta/de rezerva. in conformitate cu reglementarile privind zgomotul si cele de siguranta, aceste generatoare de curent pot fi utilizate atat in zonele rezidentiale, cat si in cele industriale. Diferite solutii pentru tabloul de comanda, multe optionale si accesorii fac ca generatoarele de curent sa fie versatile si capabile sa satisfaca cele mai exigente nevoi ale clientilor.

Generatoare de curent carcasate si necarcasate

Generatoare de curent electric cu puteri variind de la 6 si 2600 kVA, vandute în peste 150 de tari din întreaga lume.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]