Turnuri de iluminat

Turnuri de iluminat

Turnuri de iluminat – sunt special concepute pentru activitati nocturne in santiere de constructii, reparatii drumuri si autostrazi, controlul inundatiilor, sarcinile de gestionare a dezastrelor, iluminat terenuri de sport, aeroporturi, spectacole, evenimente, etc. Disponibile cu inaltimi de pana la 15 metri si echipate cu proiectoare halogene, metal halide sau leduri, turnurile de iluminat pot acoperi o suprafata de pana la 5000 metrii patrati pentru cele mai bune conditii de lucru.

Turnurile de iluminat mobile sunt folosite pentru iluminat in: santiere, constructia, renovarea sau intretinerea zonelor subterane sau in zone slab iluminate cum ar fi tuneluri, sosele, drumuri, precum si la evenimente si aplicatii miniere.

Corpurile de iluminat metal halide ( 4x 1000W), distribuie lumina eficient si uniform. Fiecare lampa este prevazuta cu comutator de pornit/oprit.

Cinci picioare de ancorare ofera turnului stabilitate pe teren accidentat si stabilitate la vant cu viteze de pana la 80km/h. Rezervorul de combustibil este de capacitate mare permitand o autonomie considerabila. Rotile sunt adaptate pentru functionare in interiorul santierului. Sistemul de ridicare a catargului este hidraulic. Catargul poate fi rotit la 360 de grade. Uleiul hidraulic este biodegradabil. Carcasa insonorizanta este prevazuta cu usi blocabile si ochi de ridicare. Generatorul are in dotarea standard: priza 230V 16A, contor ore de functionare analogic.

Optional generatorul poate fi prevazut cu sistem de preincalzire, pornire automata atunci cand se face intuneric.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]