STACKERE – Transpalete – stivuitoare cu catarg

STACKERE – Transpalete – stivuitoare cu catarg

Modele de stivuitoare cu catarg – MX,TX, RX, GX,LX

STACKERE – Transpaletele – stivuitoare electrice sunt utilajele cele mai des intalnite in depozitele de marfa, centrele de distributie si companiile de logistica, pe langa transpaletul manual sunt considerate utilaje indispensabile intr-un asemenea spatiu, indiferent de natura acestuia.

Seria de STACKERE electrice ofera o gama de echipamente pentru profesionistii care cauta calitate si valoare superioara. Stivuitoarele electrice sunt concepute pentru a fi utilizate in domenii de aplicare profesionale, in activitati de depozitare si manipulare, aceste echipamente avand diverse caracteristici standard, precum si optiuni diferite disponibile.

STACKER-ul electric este numarul unu acolo unde primeaza zgomotul si emisiile reduse. Stivuitoarele electrice sunt extrem de sigure in utilizare, dispun de o mare capacitate de incarcare, fiind astfel extrem de economice. Bateriile robuste, de mare putere si cu o mare capacitate de inmagazinare si durata de functionare extinsa asigura energia suficienta pentru un schimb de lucru de 8 ore.

In plus, stivuitoarele electrice ofera maximul de siguranta in munca, confort si functionalitate. Astfel comportamentul de deplasare, ce poate fi liber selectat de catre operator in cazul acestor utilaje, creeaza noi standarde in domeniul stivuitoarelor electrice.

Transpaleta electrica

STACKERE – Transpalete – stivuitoare cu catarg si ridicare manuala gama MX

Potrivite pentru plicatii simple de stacking in zone si magazine cu spatii reduse, echipamentele seria MX includ mai multe modele de stacker-e manuale cu sarcini nominale de pana la 1 tona. Construite pentru a fi practice si mult mai rezistente in timp, ministivuitoarele din seria MX ofera cea mai lunga durata de exploatare la cel mai mic cost de intretinere.

STACKERE – Transpalete – stivuitoare cu catarg si ridicare electrica gama TX

Proiectate pentru operatiuni de stivuire de sarcini usoare si transport de paleti la orizontala, aceste transpalete electrice cu catarg din gama TX sunt usor de utilizat. Datorita designului compact si a manevrabilitatii, modelele sunt adecvate pentru o gama larga de aplicatii, spre exemplu in magazine.

STACKERE – Transpalete – stivuitoare cu catarg, ridicare si deplasare electrica gama RX, GX,LX

Proiectata pentru operatiuni de stivuire de sarcini usoare pana la foarte grele, gama RX, GX este o gama versatila cu design sigur, durabil si compact. Modelele transpalete – stivuitoare cu ridicare si deplasare electrica ofera eficienta si performanta crescute in aplicatii de transport pe orizontala, order picking si ridicare pe sisteme de rafturi inalte.

Gama LX – STACKERE este foarte productiva datorita platformei pentru deplasare pe distante lungi. Aceasta gama versatila de transpalete – stivuitoare cu ridicare si deplasare electrica atinge cele mai mari inaltimi de ridicare si capacitati reziduale din aceasta clasa de echipamente, dar este de asemenea suficient de compacta pentru spatii inguste.

Aceasta serie cuprinde de asemenea modele pentru sustinere suplimentara (pentru suprafete neuniforme, manipulare de paleti inchisi, manipulare de sarcini duble).

La fel de eficiente la operarea in medii cu temperatura controlata cat si in depozitele frigorifice, electrostivuitoarele noastre ofera performante inalte si sunt simplu de programat fiind dotate cu caracteristici unice de siguranta pentru imbunatatirea operatiilor de manipulare sarcini si a caracteristicilor de ergonomie pentru operator.

Fiecare utilaj este conceput si fabricat pentru a oferi performante ridicate, fiabilitate, autonomie prelungita si timp redus pentru intretinere.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]