Transpalete electrice

Transpalete electrice

Modele de transpalete electrice CX12, CX14, QX18, QX20, QX20P, QX22

Transpaletele electrice permit mutarea si depozitarea materialelor, in timp rapid, sigur si eficient, folosind alimentarea cu energie electrica, in loc de benzina si motorina.

Tipul de material depozitat este parametrul de referinta care, in unele cazuri, poate fi trecut in plan secund in favoarea conditiilor de mediu in care este introdus o transpaleta electrica. Pe langa sarcina de lucru trebuie avut in vedere tipul de pardoseala, precum si inclinarea maxima pe care o poate intalni transpaleta.

Pentru operator, este garantata maxima siguranta datorita standardelor de siguranta prevazute, precum si pentru persoanele care se afla in aria de actiune a transpaletei electrice datorita luminii intermitente, semnalelor sonore si amplei vizibilitati a utilajului.

Transpalete electrice

Transpaletele electrice sunt proiectate pentru aplicatii de intensitate scazuta spre ridicata, unde manevrabilitatea, fiabilitatea si siguranta sunt cerinte de baza.

Aceste transpalete electrice au fost concepute astfel incat sa fie usor de manevrat si confortabili pentru operator asigurand productivitate maxima.

Transpaletele electrice sunt destinate aplicatiilor ce se desfasoara pe distante mici si medii, precum si pentru incarcarea/descarcarea marfurilor.

Transpaletele electrice de tip pallet transporter ofera optiuni pentru imbunatatirea performantelor, permitand deplasarea sigura si eficienta a incarcaturilor in fiecare etapa de manevrare pe orizontala a paletilor. Iar prin dezvoltarea sistemului de tractiune cu tehnologie inovativa care nu necesita intretinere, nu mai este nevoie de efectuarea de interventii de service la perii si nu exista piese supuse la uzura.

Fiecare componenta a acestor transpalete electrece a fost proiectata pentru a oferi fiabilitate exceptionala.

Dimensiunile reduse si raza mica de virare fac din acest utilaj instrumentul ideal pentru spatii restranse, camioane sau culoarele inguste ale magazinelor. Prevazute cu baterii usoare cu un numar de cicluri de incarcare superior.

Daca doriti sa deplasati paleti rapid si eficient in cele mai inguste zone, aceasta serie de transpalete se potriveste perfect, datorita dimensiunilor sale reduse.

Maner ergonomic, indicator luminos pentru controlul starii bateriei, control pentru ridicarea si coborarea furcii pe ambele laturi ale manerului.
Exista o metoda sigura pentru ca operatorii dumeavoastra sa fie cat mai productivi, si anume prin asigurarea celui mai bun confort posibil, datorita usurintei in manevrarea timonei care este proiectata ergonomic pentru efort minim. De asemenea este asigurata o vizibilitate superioara.

Cadrul robust, calitatea componentelor, capacitatea mare de sarcina, viteza excelenta de translatie si capacitatea bateriei sunt cateva caracteristici importante ce definesc transpaletele electrice drept cea mai buna optiune pentru transportul marfurilor pe diverse distante.

Datorita versatilitatii, transpaletele electrice sunt utilajele ideale in toate sectoarele merceologice (industriale si comerciale) care necesita mutarea si depozitarea de materiale de orice fel. Pot fi folosite si pentru sarcini mari care necesita o mai mare usurinta de manevrare. Transportul si depozitarea marfurilor devin astfel misiuni indeplinite, fiind primordiale siguranta in operare, dar si facilitatea transportului sarcinilor voluminoase ori de greutati mari.

Fiecare utilaj este conceput si fabricat pentru a oferi performante ridicate, fiabilitate, autonomie prelungita si timp redus pentru intretinere.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]