Atasamente utilaje constructii si picoane hidraulice

Atasamente utilaje constructii si picoane hidraulice

Atasamente utilaje constructii

Va putem livra o paleta larga de atasamente utilaje constructii si echipamente de lucru atasabile buldoexcavatoarelor, excavatoarelor, miniexcavatoarelor, incarcatoarelor frontale, camioanelor si tractoarelor utilizate in constructii, agricultura, exploatari forestiere si servicii municipale, la preturi de exceptie.

COMERCIALIZAM PIESE PENTRU CIOCANE HIDRAULICE – PICOANE  -butelie de azot, membrana, set garnituri, cui picon, supapa azot, piston, bucsa inferioara, camasa  pentru marci de ciocane hidraulice ca ATLAS COPCO, CASE, CATTERPILLAR, KOMATSU, FURUKAWA, TORPEDO, VOLVO, ARDEN, HYDRA, INDECO, KOMAC, KRUPP, MARUZEN, HAMMER, GENERAL BREAKER precum si toate consumabilele gen spituri (cuie), dalti  etc.

atasamente utilaje constructii

Burghiu de pamant

Placa compactoare

Burghiuri de pamant actionate hidraulic

Freza de asfalt pentru buldoexcavatoare

Cupa trapezoidala

Betoniera portabila

Placa vibratoare hidraulica

Lama buldozer pentru incarcatoare

Furca stivuitor

Lama de uzura

Cupa malaxor

Furci de paleti pentru orice incarcator

Cupa 4 in 1 pentru incarcatoare frontale, mini incarcatoare si telescopice

Picon hidraulic

Batator de spalieri, tarusi si stalpi

Cupa de buldoexcavator

Cupa de taluz trapezolidala

Cupa de excavator

Furci de stivuitor

Dinti de cupa

Lame de zapada

Lame de nivelare

Freze de zapada

Graifar

Foreze

Foarfece demolatoare

Cupe de excavare

Cupe de incarcare

Tocatoare resturi vegetale

Cupe pentru santuri

Dinte ripper

Furci colectare silozuri

Lama dozer

Perie asfalt inclinabila

Despicator de lemne

Cupa 4 in 1

Manipulator baloti

Graifer busteni

Furci colectare silozuri

Cupa curatare santuri

Cupa cu graifer

Cupa sortare/ skeleton

Freza zapada

Perie asfalt

Cupa buldoexcavator

Lama dozer

Foreza

Graifer busteni

Cupa malaxor

Furci paleti

Cupe cu gheare pentru demolari, cupe cu gheare pentru busteni, cupe cu gheare traverse cale ferata, cupe cu gheare pentru tuburi beton etc

Perii rotative pentru maturatori stradale

Perie pentru curatat panouri solare

Sapatoare de santuri

Picoane hidraulice

Piconul sau Ciocanul hidraulic este un echipament de percutie care poate fi montat pe bratul utilajelor de constructie cum ar fi miniexcavatoare, buldoexcavatoare sau excavatoare si este intrebuintat, in general, lucrarilor de demolat.

In general picoanele se monteaza pe bratul utilajului cu ajutorul unui sistem de prindere asemanator cu cel gasit pe cupele de excavare si vine asigurat cu 2 bolturi de prindere. De asemenea pe bratul utilajului poate fi montat un sistem de prindere automat care faciliteaza montarea piconului pe brat.

Multiplele avantaje bine-cunoscute transforma aceste ciocane hidraulice in adevarate echipamente inovative care va pot oferi rezultate bune intr-o gama larga de sarcini de spargere de zi cu zi.

Gama de picoane hidraulice premium va ofera tot cee ace va puteti dori de la un ciocan hidraulic: eficienta si produse foarte adaptabile, care combina eficienta si performanta superioara cu durabilitate mare si impact scazut asupra mediului. Noua gama de ciocane hidraulice sunt mai eficiente, mai puternice si mai productive decat modelele anterioare.

picon hidraulic

Baumaschinen Tomi comercializeaza gama completa de picoane si ciocane hidraulice destinate buldoexcavatoarelor si miniexcavatoarelor cu tonaj cuprins intre 5 si 15 tone avand urmatoarele caracteristici: rata de bataie 600-1000 batai / minut, lungime spit 680 mm, diametru spit 80 mm, presiune incarcare azot 36 bari. Avand carcasa inchisa zgomotul facut de aceste picoane este foarte redus iar partile interioare sunt mult mai bine protejate.

Picoanele pentru buldoexcavator pot avea greutate variabila intre 250 si 350 Kg in funtie de masa totala a utilajului dumneavoastra.

Picoanele care pot fi montate pe excavatoare pot avea greutati cuprinse intre 300 si 3500 Kg iar utilajele care monteaza aceste echipamente pot avea tonaje de la 12 tone si pana la 60 tone.

Conceput pentru utilajele cu tonaj intre 12-26 tone. Foarte solid si cu carcasa inchisa poate lucra in orice mediu de lucru. Lungime spit 1000 mm, diametru 114 mm, debit ulei 110-140 litri/min, presiune 115 bari, frecventa de bataie 420-500/minut, presiune azot 38 bari.

Ciocanele hidraulice permit, ca instalate pe excavatoare, sa asigure mai multe operatii de demolare. Gama este optima pentru a indeparta sau curata diferite constructii din beton sau fundatii, de asemenea cu utilitate pentru diferite sarcini. – O pefecta proportie greutate /putere pentru a asigura eficienta actiune a acestora. – O greutate optima pentru a reduce reculul in operatiunile de sapare. – Design compact pentru operarea in zone inguste sau aplicatii de demolare fara compacte. – Componente de precizie si rezistanta proiectate pentru o durata lunga de utilizare. Aceste ciocane hidraulice folosesc tehnologii moderne pentru a asigura lucrul fara a periclita mediul de operare.

Piconul nostru va indeplini toate conditiile dumneavoastra de exigenta in materie de pret, calitate si functionabilitate. Adaptabile foarte usor oricarui tip de miniexcavator sau buldoexcavator si cu o fiabilitate ridicata, piconul comercializat de noi este ceea ce aveti nevoie pentru ducerea la bun sfarsit a lucrarii dumneavoastra. Furnizam orice tip de picon pentru utilaje: Caterpillar, Komatsu, Case, Volvo, JCB, Terex, Fermec, Massey Fregusson etc.

Detalii

Spit picon: Partea de lucru unde este distribuita intreaga energie de impact de la ciocan la tinta.Exista spituri standard sau speciale in functie de aplicatie si scop

Capul inferior: Partea de transformare a energiei cinetice a pistonului in energie de impact a spitului

Pistonul : Pus in miscare liniara in cilindru, deplasandu-se in sus datorita energiei transferate prin uleiul hidraulic.Pistonul in coborare preia energia cumulata a uleiului hidraulic si a azotului comprimat.Aceasta energine este transformata in energie de impact, atunci cand pistonul loveste spitul.

Cilindrul: Acesta determina cursa de lucru a pistonului, si este considerat partea principala a ciocanului, in care distribuitorul hidraulic determina miscarea pistonului.

Distribuitorul Hidraulic: Asigura inchiderea si deschiderea circuitului hidraulic al cilindrului, ceeace determina miscarea ascendenta si descendenta a pistonului.

Acumulatorul: Determina compensarea presiunilor in circuitul uleiului hidraulic in timpul operarii pentru a preveni deteriorarea utilajului purtator.

Capul Superior: Contine camera de azot ce asigura acumularea presiunii de gaz in timpul cursei superioare a pistonului

Tirantii: prezinta o importanta deosebita deoarece asigura conectarea partilor principale ale ciocanului hidraulic

 

Caracteristici

  • Tehnologie hibrid pentru energie suplimentara
  • Supapa interna de control pentru performanta crescuta si vibratii reduse
  • Amplificator de putere pentru performante inalte si vibratii reduse
  • Sistem de ghidare tip cutie demolator pentru zgomot si vibratii reduse
  • Port central de lubrifiere si bucsa de schimb pentru o intretinere facila
  • Design inovator cu mai putine componente pentru fiabilitate sporita
  • Putere rapida pentru manipulare facila

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]