Autocisterne, remorci, carosari

Autocisterne, remorci si carosari

Autocisterne cu instalatii de stropit

Constructia unei autocisterne poate fi cu bazin din fibra de sticla sau cu bazin metalic, capacitati uzuale 6.000 – 12.000 litri. Autocisternele sunt construite in functie de necesarul fiecarui client, cu circuit de joasa si optional inalta presiune, cu bara de stropire frontala sau in spate, duze reglabile tip “laba de gasca”, lance de spalare cu presiune. Deasemeni aceste rezervoare pot fi montate pe autosasiuri sau remorci

Utilizare pentru transport apa potabila, protectia mediului in santierele de constructii si intretinere de drumuri publice (stropire si spalare sub presiune).

Cisterna apa cu stropitoare

Autospeciala poate fi configurata cu bazin fix pe sasiu sau cu suprastructura de incarcare cu carlig,. Modul de antrenare uzual: motopompa (motor termic). Autocisterna poate fi utilizata atat vara cat si iarna.

Varianta cu sistem de incarcare cu carlig se exploateaza vara atat ca basculanta cat si ca cisterna de apa cu instalatie de stopit cu joasa si inalta presiune. Pe durata iernii poate transporta un dispozitiv de imprastiat material antiderapant. Suprastructura pentru stropit functioneaza independent si poate fi descarcata pe orice suprafata betonata. Se poate utiliza chiar si fara prezenta autosasiului.

Echipamente mobile pentru pulverizarea apei pentru depozitele de minerale destinate utilizarii in fabricile de otel, fabricile de ciment si centralele de carbune

Proiectare si executie cisterne pentru transportul lichidelor alimentare, industriale si inflamabile, destinate instalarii pe sasiu, remorci, semiremorci, containere si skiduri.

Rezervoarele sunt potrivite pentru:

– Transportul si distributia apei industriale pentru:

– Pulverizarea si spalarea strazilor si a tunelurilor

– Controlul prafului si al mediului

– Servicii de lupta impotriva incendiilor

– Transportul apei potabile

– Transportul combustibililor

– Transportul lichidelor alimentare

– Colectarea apelor reziduale

– Drenarea conductelor

 

Rezervoarele sunt completate cu echipamente si accesorii pentru diferite utilizari:

– Unitati de incarcare si descarcare cu pompe centrifuge de auto-amorsare

– Unitati de spalare si pulverizare cu bare si duze ajustabile

– Pompe de vid pentru golirea de canale

– Echipamente de dozare si amestecare a spumelor utilizate in combaterea stingerii incendiilor si a prafului

– Monitoare cu maxim si mediu maxim. cap

– Unitati de pompare si masurare

– Sisteme computerizate pentru controlul functiilor pe bordul vehiculelor

Carosari Speciale – Service  Mobil  Pentru Reparatii Si Asistenta

 

Echipamente pentru servicii de urgenta, asistenta, intretinere si reparatii: masini de imprastiere a pamantului, vehicule pentru santierul de lucru, masini agricole, vehicule in general, instalatii fixe, echipamente mecanice.

Unitati concepute pentru lubrifierea si pentru alimentarea cu combustibil, apa, unsori si diferite tipuri de ulei. Acestea pot fi echipate cu compresoare de aer si sisteme de curatare / spalare, precum si cu mici unelte de intretinere si depozite pentru piese de schimb. Unitatile noastre de lubrifiere sunt utilizate atat pentru interventii pe sosele, cat si in zone inaccesibile si indepartate.

Proiectat pentru a permite diferite utilizari: interventii si asistenta pe sosele si locuri de munca situate in zone dificile, la masini cu mobilitate limitata, permite asistenta obisnuita, intretinerea, curatarea si furnizarea de lichide necesare oricarui departament de mecanizare.

OPTIUNI

 • Scule si echipamente pentru atelierul mobil
 • Echipament de sudare electrica sauoxiacetilena
 • Aparat de sudura MIG cu plasma
 • Generatoare curent cu putere diferita
 • Echipament mic de strungarie
 • Compresor de aer
 • Minimacara cu actionare hidraulica, mecanica sau electrica
 • Curatitoare de inalta presiune (apa rece si calda, abur)
 • Dulapuri de unelte, fixate pe peretii containerului
 • Atelier-container izolat si cu aer conditionat si/sau incalzit

Acestea pot fi instalate pe:

 • Vehicule grele utilizate de companiile de constructii in marile santiere, in care conditiile logistice necesita o anumita independenta functionala pentru a asigura o interventie prompta pentru intretinerea si repararea masinilor de lucru. Scari indoite, retractabile, realizate din otel zincat pentru acces usor la platforma vehiculului.
 • Vehicule cu usi usor de manevrat in caz de urgenta, multifunctionale, capabile sa rezolve si sa satisfaca toate cerintele pentru toate domeniile; companiile de constructii infrastructura drumuri, autostrazi, cai ferate,companiile responsabile de distributia gazului, apei si energiei electrice; precum si alte departamente publice .

Acest atelier mobil poate fi montat pe diferite sasie de camion ale unor producatori consacrati Mercedes-Benz, MAN, IVECO, ASTRA, VOLVO, SCANIA, RENAULT, ISUZU, DAF, FORD, NISSAN etc.

Toate echipamentele sunt concepute in stransa colaborare cu utilizatorul final, avand in vedere cerintele specifice ale acestuia si pot fi omologate pentru circulatia rutiera.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]