Excavator

Excavatoare

Excavatoarele sunt, dupa cum stim, acele utilaje de constructii cu care se executa lucrarile de sapaturi grele dar si extragerea materialelor (minereurilor, carbunilor) din cariere. Elementul de lucru al excavatorului este cupa care poate fi: cupa dreapta, cupa inversa, cupa graifar, cupa de draglina, cupa de incarcare. Tot pe excavator se pot monta si echipamente pentru demolari (ciocane pneumatice sau hidraulice), echipamente de macara, echipamente de soneta (pentru infigerea palplanselor si pilotilor), echipamente pentru compactare si altele.

Un excavator furnizeaza putere, productivitate si performanta maxima in toate lucrarile – pregatirea santierului, saparea santurilor, excavare si pana la demolare, incarcarea camioanelor si multe altele. Excavatoarele includ motoare Caterpillar Inc., Cummins Inc., Detroit Diesel, Deutz AG, Doosan Engine, Hatz, Iveco, John Deere, Komatsu, Cummins Engine, Kubota, Lombardini, MAN Diesel & Turbo, Mercedes-Benz, MTU Friedrichshafen, Perkins Engines, Volvo, Yanmar etc, de inalta performanta, sunt prevazute cu hidraulica avansata, cu o viteza mare de raspuns si sisteme versatile de montare rapida, pentru inlocuirea cat mai facila a cupei si a uneltei folosite.

Excavator cu senile

Principalele lucrari care se pot executa cu excavatoarele sunt:

  • sapaturi in spatii lungi;
  • sapaturi la gropi si santuri de fundatii;
  • sapaturi si umpluturi la lucrari speciale;
  • sapaturi de transee pentru conducte si instalatii diverse;
  • saparea canalelor pentru transportul apei;
  • exploatarea diverselor cariere
  • diverse lucrari cu echipamentele speciale (infigere piloti, compactare, ridicare greutati, montaj tehnologic, nivelari, etc.).

 

Miniexcavator – Excavator compact

sunt utilaje proiectate sa performeze in cele mai inguste si solicitante conditii de operare in pofida dimensiunilor lor foarte compacte, caracteristicile lor asigura mobilitate, productivitate si profit. Precizie maxima si control optim la manevrare.

Dispune de o cabina confortabila, vizibilitate panoramica si elemente de comanda avansate si usor de utilizat menite sa optimizeze productivitatea operatorului. Folosit in santiere de lucru cu spatii restranse fara sa compromita siguranta si calitatea de executie.

Caracteristici generale

0,03 – 0,08 M³ -VOLUMUL CUPEI

12 -47 KW – PUTEREA MOTORULUI

2,2 -3,5 M –  ADANCIME MAXIMA EXCAVARE

Excavatoare pe roti

Excavatoarele pe roti  sunt acele utilaje de constructii extrem de flexibile ce lucreaza atat pe sosea cat si pe santier. Utilajul asigura versatilitatea, permitandu-va sa schimbati intre ele atasamentele de care aveti nevoie. Excavatoarele pe pneuri sunt propulsate de motoare de ultima generatie cu un consum eficient de combustibil , componente ce asigura putere , emisii scazute asigurand mobilitate maxima.

Puterea ridicata a motoarelor, garanteaza productivitatea absoluta a excavatoarelor pe pneuri. Transmisia asigura atingerea unor viteze de pana la 30 km/h, rapoartele de transmisie putand fi schimbate usor pe durata deplasarii.

Siguranta, precizia in ridicare si viteza de deplasare fac excavatoarele pe pneuri unice in clasa utilajelor de constructii.

Aceste excavatoare sunt ideale pentru zonele urbane, deplasandu-se foarte usor intre santiere  cu eficienta maxima la sapare(forta de tractiune foarte buna), taluzare, ridicare materiale si lansare tevi.

Caracteristici generale

0,7 – 1,1 M³ -VOLUMUL CUPEI

75 – 130 KW – PUTEREA MOTORULUI

3,0 -5,8M –  ADANCIME MAXIMA EXCAVARE

Excavatoare pe senile

Excavatoarele pe senile oferite inglobeaza elemente esentiale necesare utilajelor de constructii de ultima generatie: confortul, viteza, siguranta, robustetea si fiabilitatea. Silentioase, sigure si de incredere.

Excavatoarele pe senile se remarca prin dimensiunile impresionante ale bratelor, forte mari de rupere si ridicare, stabilitate perfecta in functionare.

Caracteristici generale

0,6 – 3,3 M³ -VOLUMUL CUPEI

80 – 385 KW – PUTEREA MOTORULUI

5,5 -8,2M –  ADANCIME MAXIMA EXCAVARE

 

Excavatoarele pe senile reprezinta utilajul complet pentru sapat, fiind proiectat sa furnizeze performanta de durata, putere, soliditate si eficienta maxima a consumului de combustibil.

–  noi motorizari Tier IV final / Stage 4.

–  un nou sistem de control inteligent al instalatiei hidraulice,

–  nivelul foarte redus de zgomot produs de utilaj,

– bratele de excavare si balansierele sunt concepute pentru performanta si durata indelungata de functionare a unui excavator

– circuitul de regenerare al bratului si balansierului economiseste energie in timpul ciclului „Coborarea bratului” si „Balansier-in interior”, ceeace creste eficienta, reduce duratele ciclurilor si pierderea de presiune, pentru a obtine o productivitate mai mare, costuri operationale mai reduse si eficienta sporita a carburantului.

– noile cabine asigura un mediu confortabil pentru operator

Mobilitatea superioara, versatilitatea, rotatia la 360⁰,reprezinta niveluri noi de eficienta, deoarece puteti avea incredere in acest utilaj pentru exploatarea carierei, pentru minerit, pentru constructia de drumuri, in inginerie civila, constructii generale si multe altele.

 

UTILAJE  SECOND – HAND IN CARE PUTETI AVEA INCREDERE – BAUMASCHINEN TOMI SRL, partenerul dumneavoastra ce se angajeaza sa va gaseasca utilajul pe care il cautati oferindu-va conditii sigure de achizitie. Nu ezitati sa ne consultati.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]