Greder

Gredere

Grederele sunt renumite pentru performantele tehnice deosebite si pentru fiabilitatea in exploatare in conditii dificile de lucru. Spre deosebire de buldozere, lama grederului este situata la mijlocul lungimii utilajului si este mult mai mobila.

Utilajele sunt dotate cu atasamente de lucru specifice, echipamente de scarificare si lame de buldozer pozitionate frontal, care permit executarea de operatii multiple, oferind un nivel ridicat al productivitatii.

Sunt echipaate cu motoare fiabile de la cei mai renumiti producatori in domeniu: Caterpillar Inc., Cummins Inc., Detroit Diesel, Deutz AG, Doosan Engine, Hatz, Iveco, John Deere, Komatsu, Cummins Engine, Kubota, Lombardini, MAN Diesel & Turbo, Mercedes-Benz, MTU Friedrichshafen, Perkins Engines, Volvo, Yanmar etc

Greder Caterpillar

Unele operatii care se pot executa cu acest utilaj sunt asemanatoare cu cele care se pot executa cu buldozerele.

– la decopertarea straturilor vegetale,

– la lucrarile de imprastiere a materialelor,

– sapare si impingere a pamantului;

– nivelari si finisari ale suprafetelor sapate cu alte utilaje;

– taluzari;

– sapari de canale (adancime maxim 1 m);

– lucrari de executie si intretinere a drumurilor, digurilor, rambleelor de cale ferata (inaltime maxima 1 m);

– saparea (decopertarea) stratului vegetal (grosimi de maxim 30 cm si distante scurte de transport: 10-20 m);

– transportul pamantului din depozite provizorii pe distante de maxim 50m;

– deblee cu adancimi de 1-3 m, cu realizarea de depozite laterale (distante de transport de ordinul a 100-600 m).

Pamantul sapat va avea categoriile I;II sau III sau va fi supus in prealabil scarificarii. Lama autogrederului poate executa miscari foarte variate; ridicari, coborari, inclinari spre inapoi sau spre inainte, rotiri in plan orizontal (35°-40°)sau vertical (15°- 900), pozitionari laterale pentru taluzare, etc.

Caracteristici generale

Greutate operationala – 12 – 19 t

Putere motor – 115 – 170 KW

Se utilizeaza de asemenea la amestecarea pamanturilor cu diferite materiale de adaos sau cu lianti, precum si la imprastierea lor, la saparea santurilor de scurgere si scarificari usoare.

Autogrederele se mai folosesc la lucrari de intretinere a drumurilor si a santurilor si la inlaturarea zapezii de pe caile rutiere.

Cu ajutorul sistemelor de control automat pentru gredere veti creste productivitatea pe santier, putand elimina lucrarile de intarusare si de utilizare a sforilor pentru reperaj, ele inlocuiesc tarusii si delimitarea digitala, creand astfel un flux optim de date intre greder si alte utilaje.

UTILAJE  SECOND – HAND IN CARE PUTETI AVEA INCREDERE – BAUMASCHINEN TOMI SRL, partenerul dumneavoastra ce se angajeaza sa va gaseasca utilajul pe care il cautati oferindu-va conditii sigure de achizitie. Nu ezitati sa ne consultati.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]