Incarcator frontal

Incarcator frontal

Indiferent de aplicatie, incarcatoarele frontale puse la dispozitie de compania noastra sunt foarte fiabile si beneficiaza de motoare care furnizeaza un cuplu remarcabil.

Incarcatorul ofera multifunctionalitate, flexibilitate, performante superioare, imbinand toate acestea cu o eficienta energetica superioara.

Utilaje mari de productie, alegerea perfecta pentru lucrarile dumneavoastra legate de operatiuni de Incarcare si transport, constructii civile si constructii de cladiri, terasament, compactarea deseurilor, reciclare, lucrari de peisagistica, lucrari de cariera, agregate, manipularea blocurilor de piatra, depozite de cherestea, agricultura, etc.

incarcator frontal Caterpillar

INCARCATOARE COMPACTE

0,7 – 1,6 M³ -VOLUMUL CUPEI

45 -87 KW- PUTEREA MOTORULUI

 

INCARCATOARE FRONTALE

2,1 – 9,2 M³ -VOLUMUL CUPEI

106 -259 KW- PUTEREA MOTORULUI

 

INCARCATOARE TELESCOPICE

2500 – 4500 KG -CAPACITATE INCARCARE

55 -80 KW- PUTEREA MOTORULUI

 

Incarcatoarele, sigure si confortabile, permit operatorului sa lucreze cu Incredere si sa se concentreze asupra unei zilei de lucru mai productive. Aceste utilaje sunt prevazute cu motoare Caterpillar Inc., Cummins Inc., Detroit Diesel, Deutz AG, Doosan Engine, Hatz, Iveco, John Deere, Komatsu, Cummins Engine, Kubota, Lombardini, MAN Diesel & Turbo, Mercedes-Benz, MTU Friedrichshafen, Perkins Engines, Volvo, Yanmar etc, motoare de incredere, care asigura o economie de combustibil de top in clasa lor, dispun de o cabina spatioasa si confortabila, forte mari de rupere si ridicare. Transmisia hidrostatica asigura forta de tractiune necesara pentru deplasarea Incarcatorului la sol si executia unor miscari precise de catre acesta.

TEHNOLOGII PREMIUM PENTRU REDUCEREA CONSUMULUI DE CARBURANT – incarcatoarele includ componente high-tech ce respecta complet practicile moderne de constructie si cele mai stricte cerinte privind calitatea, cerintele stringente cu privire la emisii ale reglementarilor TIER 4 Final

Indiferent daca manipuleaza marfuri delicate, daca se deplaseaza frecvent de pe un santier pe altul sau daca utilizeaza atasamente solicitante, incarcatoarele isi indeplinesc sarcinile de lucru fara intarziere, indiferent de aplicatie. Garda la sol inalta oferita de puntile de tip portal si contragreutatea din spate turnata si robusta protejeaza componentele vitale impotriva deteriorarii cauzate de pietre si alte obstacole.

 

Puntile fata-spate de mare rezistenta tip heavy duty.

 

Diferentialului puntii-fata autoblocabil care nu permite pierderea aderentei rotilor.

Cutie de viteze care permite motorului sa functioneze la turatii mai scazute si sa dezvolte un cuplu mai mare.

Blocarea convertizorului de cuplu atunci cand utilajul ruleaza fara sarcina In cupa

 

Transmisia PROSHIFT determina reducerea consumului de carburant

 

Functionarea la productivitate maxima este asigurata de gama de atasamente furnizate cupe, furci, graifare, brate de manipulare a materialelor, perii industriale, malaxor beton etc. Incarcatoarele frontale sunt prevazute cu dispozitive etanse de cuplare rapida hidraulica, care asigura Inlocuirea rapida si facila a accesoriilor dorite – Versatilitate.

Cupele pentru Incarcatoare combina designul inteligent cu un nivel crescut de durabilitate, pentru a asigura o performanta de durata adaptata aplicatiei si conditiilor prezente pe santierul de lucru.

 

Cabina confortabila ofera operatorului o vizibilitate de 360 de grade de jur Imprejurul utilajului.

 

Fie ca lucrati in exploatarea carierelor, manipularea blocurilor de materiale, manipularea materialelor, constructii civile si de cladiri, reciclare sau manipularea deseurilor, un Incarcator va fi cel mai versatil utilaj de pe santier.

Incarcatoarele sunt masini de constructii destinate Incarcarii pamanturilor de categoriile I si II. Ele mai pot fi utilizate pentru Incarcarea pamanturilor din depozitele provizorii realizate in urma sapaturii cu alte utilaje (excavatoare, buldozere, screpere, gredere, gredere elevatoare) in mijloacele de transport.

UTILAJE  SECOND – HAND IN CARE PUTETI AVEA INCREDERE – BAUMASCHINEN TOMI SRL, partenerul dumneavoastra ce se angajeaza sa va gaseasca utilajul pe care il cautati oferindu-va conditii sigure de achizitie. Nu ezitati sa ne consultati.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]