Generatoare aer cald

Generatoare aer cald

Generatoarele de aer cald reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea mai multor tipuri de suprafete industriale. Aceste incalzitoare au un randament foarte mare, ceea ce face ca aceastea sa fie in topul vanzarilor de echipamente de incalzire.

Datorita tehnologiei moderne integrate in functionarea acestor dispozitive, diferite tipuri de spatii (fie hale sau spatii de productie) cladirilor civile cu volume mari, ateliere, depozite, biserici, sere si solarii, sali de evenimente, corturi industriale, sali de sport, baloane presostatice, ciupercarii, uscatoare, piscine acoperite.

generator aer cald

Generatoare de aer cald sunt special concepute pentru incalzirea spatiilor industriale, iar unul dintre principalele avantaje ale acestora consta in eficienta energetica ridicata. Fabricate in conformitate cu cele mai moderne tehnologii, aceste echipamente indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate din domeniul pietei de profil.

Generatoarele de aer cald isi dovedesc utilitatea de fiecare data cand este necesara asigurarea confortului termic in spatiul vizat. Anumite modele dispun de capacitatea de pornire – automata fapt ce determina un plus de siguranta in privinta utilizarii acestor produse. In gama de generatoare aer cald se afla numeroase tipuri de echipamente special create pentru spatiile industriale.

Toate modelele de generatoare aer cald permit utilizatorului sa faca fata cu cea mai mare eficienta tuturor problemelor legate de inghet, frig sau umiditate. Alte avantaje asigurate de aceste echipamente generatoare de aer cald sunt: Performanta inalta data de caracteristicile tehnice care le insotesc; Calitate si fiabilitate garantata de fabricanti recunoscuti in domeniu; Siguranta oferita de controlul permanent al flacarii, siguranta in caz de supraincalzire, racire automata si protectie electrica; Modularitate; Economie.

Aceste generatoare sunt fabricate dupa tehnologii de ultima ora si ofera o siguranta deosebita utilizatorilor si beneficiarilor sai. Costurile sunt foarte scazute, dat fiind ca aceste echipamente reprezinta o investitie inteligenta pentru asigurarea confortului termic necesar.

Anumite modele pot fi conectate la un termostat ceea ce poate determina un volum mult mai mare de aer cald emis. Intretinerea facila a acestor echipamente determina calitatea lor intrinseca datorita capacitatii acestora de functionare in conditii industriale si nu numai. Aceste generatoare de aer cald sunt potrivite in special pentru spatiile industriale, dar gasiti si modele potrivite pentru uz casnic.

De asemenea, puterea si debitul de aer permit cresterea rapida a temperaturii. Acesta este un avantaj mai ales pentru spatiile care trebuie sa fie incalzite foarte rapid si foarte usor.

Aeroterme electrice

Caracteristicile acestor aeroterme electrice sunt rezultatul unui proces de fabricatie atent realizat si finalizat cu un control al calitatii riguros de unde rezulta produse sigure si usor de utilizat. Pornesc de la o putere calorica de 860 kcal / h dar puteti opta si pentru modele cu o putere mai mare. In oferta noastra de produse puteti regasi aeroterme electrice prevazute cu termostat al carui rol este acela de a preveni supraincalzirea.

Alte caracteristici deosebite de care puteti beneficia sunt urmatoarele: Carcasa este fabricata din otel inoxidabil; Termostatul este reglabil asadar nu este nevoie de personal calificat pentru pornirea aerotermei; Este prevazut cu un ventilator cu turatie reglabila; Sunt recomandate a fi utilizate chiar si in spatii inchise asa cum sunt birourile, salile de conferinte, spatii de depozitare etc.; Nu consuma oxigen si nu degaja fum iar zgomotul este la un nivel redus;

Capacitatea de lucru a unei aeroterme electrice depinde si de destinatia pe care o va avea fiind o diferenta enorma intre cea utilizata la nivel industrial si una pentru uz casnic. Metoda de incalzire poate sa fie prin ventilare sau convectie iar daca aveti nevoie sa incalziti rapid un spatiu atunci recomandat este sa utilizati unul prin ventilatie. Sunt prevazute si cu functii astfel incat sa fie cat mai usor de manipulat de catre utilizatori si in functie de necesitati se pot realiza o serie de reglaje pentru a va asigura confortul necesar.

Generatoare aer cald cu ardere directa pe motorina

Aceste generatoare de aer cald cu ardere directa pe motorina fac parte din acea categorie de echipamente performante, de ultima generatie, care sunt foarte eficiente pentru incalzirea instantanee a spatiilor unde confortul termic este necesar pentru buna desfasurare a activitatilor din acele spatii si pentru buna starea celor angajati in acele activitati.

• Generatoare cu o putere calorica cuprinsa intre 8700 si 38000 kcal / h;
• Generatoare cu un consum de carburant cuprins intre 0,70 – 10 l/h;

Generatoare aer cald cu ardere indirecta pe motorina

Generatoarele de aer cald cu ardere indirecta pe motorina reunesc intr-un singur produs calitatea cu tehnologia de ultima generatie, astfel incat rezultatul final sa fie un confort termic durabil si eficient.

• Putere calorica cuprinsa intre 11.500 kcal / ora si 200.000 kcal / ora si un debit de aer cuprins intre 1000 – 5800 m3 / ora;
• Consum eficient de carburant astfel incat sa fie imposibila orice risipa de resurse;

Generatoare caldura pe GPL

Genereaza caldura instant, pot fi amplasate cu usurinta exact acolo unde este nevoie si nu necesita intretinere deosebita. Acestea pot fi utilizate cu scopul de a incalzi sau de a suplimenta necesarul de caldura in spatii deschise.

In plus, tehnologia de ultima ora ajuta la protejarea mediului inconjurator, nivelul de emisii fiind redus.

• Eficiente– Raport avantajos calitate-pret, automonie in functionare ridicata si distributie uniforma a caldurii;
• Rezistente – Aceste incalzitoare terase pe GPL sunt usor de manevrat, au carcase exterioare rezistente si design robust, dar si accesorii utile precum roti, menite sa usureze transportul;
• Sigure – Dispozitivele au stabilitate ridicata datorita constructiei si greutatii buteliei de GPL si sunt prevazute cu sisteme de siguranta ce intrerup alimentarea cu gaz atunci cand flacara se stinge. Toate produsele comercializate sunt testate si acreditate cu privire la siguranta in functionare;
• Silentioase – Nu produc zgomot care sa deranjeze clientii;

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]