Motocompresoare

Motocompresoare

Motocompresoarele de aer impreuna cu accesoriile specifice sunt folosite in lucrari din exteriorul sau interiorul cladirilor la spargerea suprafetelor din beton sau asfalt, la demolarea dalelor din beton, fundatii, pereti si structuri de toate tipurile precum si la aplicatii de sablare si vopsire.

Motocompresoarele noastre au multe optiuni disponibile in industria constructiilor, astfel incat sa puteti personaliza echipamentul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Mici ca dimensiuni dar mari in performante, aceste modele sunt proiectate sa consume mai putin combustibil si sa actioneze intr-un mod eficient Sunt versatile, rezultand o productivitate ridicata.

Beneficii

Usor de manevrat si de transportat – multumita dimensiunilor relative mici, motocompresoarele pot fi tractate de vehicule si sunt usor de accesat pe ambele parti.

Autonomie consum combustibil –conforme cu regulamentele de emisii, aceasta gama este special proiectata pentru a functiona fara a fi nevoie de realimentare un intreg schimb
Simplu de operat- comenzile sunt proiectate pentru a asigura operarea usoara si optima a echipamentului.

Actionate de motoare de la marci reputabile cu tehnologii inovative, motocompresoarele va permit sa executati lucrari specifice cu rate de penetrare rapide si cu cea mai mare productivitate. Toate modelele de motocompresoare sunt disponibile in versiuni care indeplinesc ultimele criteria ale directivelor de evacuare emisii si de zgomot.

motocompresoare

Motocompresoarele se clasifica in functie de debitul de aer comprimat pe care sunt capabile sa il produca in unitatea de timp, si sub acest aspect sunt si achizitionate doar in functie de necesarul de aer comprimat estimat pe santier.

Aceste motocompresoare sunt echipamente robuste cu design modern, compacte, rezistente la actiunea factorilor de mediu (cum sunt pulberile in suspensie in aer, umiditate relativa a aerului catre valori extreme, temperatura ridicata sau foarte scazuta, s.a.), capabile sa functioneze in regim intens, in conditii de maxima siguranta in exploatare pe durate mari de timp.

Compania noastra comercializeaza o gama variata de motocompresoare, iar dintre acestea enumeram:

Motocompresor cu debit mic- 2 – 4 mc/min
Motocompresor cu debit mediu – 5 – 10 mc/min
Motocompresor cu debit mare – 11 – 25 mc/min
Presiuni de lucru – 7/10/12 bari

Compresorul elicoidal da performanta pe toata durata de viata a compresorului portabil. Ultima generatie de compresoare au caracteristici de eficienta, consum de combustibil si nivel de zgomot scazut.
Sistemul de protectie monitorizeaza temperatura de racire a motorului, presiunea uleiului de motor si a uleiului de compresor.

Motocompresoarele comercializate de BAUMASCHINEN TOMI au ca si caracteristica generala designul compact, spatiul ocupat de acest tip de motocompresor fiind minim, avand caroseria si sasiul placate cu electrozinc, ceea ce confera o rezistenta deosebita fata de actiunea coroziva a apei si mai ales a a solutiilor slab-acide sau slab-bazice, cu durate de viata simtitor imbunatatite din acest motiv.
Putem oferi multe optiuni in ceea ce priveste bara de remorcare a compresorului si anume : bara cu reglare pe inaltime, bara de remorcare fixa cu sau fara frane.

Datorita dimensiunilor compacte ale acestui tip de motocompresor, volumul necesar pentru transport si depozitare este minim, ceea ce constituie de altfel un avantaj indiscutabil.

Turatia motorului care deserveste acest ansamblu este variabila si poate fi reglata in functie de necesarul de aer comprimat, asigurand dotarea motocompresorului cu un sistem pneumatic de control.

Filtrele cu care este dotat motocompresorul, cel de aer si cel de ulei, avand dimensiuni substantial mai mari, reusesc sa se achite cu succes de sarcina de separare a lichidelor din masa de aer comprimat produsa, protejand astfel utilajele pneumatice care sunt actionate in aval.

Pentru protectia proprie a motocompresorului, exista propriul filtru de aer care are rolul de a indeparta , la randul sau impuritatile prezente in masa de aer aspirat pentru comprimare, si din acest motiv, durata de viata sa compresorului este simtitor crescuta.

Toate piesele si accesoriile intra in componenta aceste motocompresoare sunt de cea mai inalta calitate, respectandu-se toate normele de calitate si conformitate aflate in vigoare. Pentru toata gama de motocompresoare comercializata, BAUMASCHINEN TOMI SRL va pune la dispozitie consumabile si piese de schimb de cea mai buna calitate.

Compania noastra ofera clientilor care achizitioneaza un astfel de motocompresor, consultanta, service si punere in functiune.
Totodata, la solicitarea clientului poate oferi si servicii de pregatire a personalului pentru operarea cu motocompresorul.

UTILAJE SECOND – HAND IN CARE PUTETI AVEA INCREDERE – BAUMASCHINEN TOMI SRL, partenerul dumneavoastra ce se angajeaza sa va gaseasca utilajul pe care il cautati oferindu-va conditii sigure de achizitie. Nu ezitati sa ne consultati.

Contacteaza-ne

Vrei sa afli mai multe despre utilajele noastre sau vrei sa faci o comanda? Compleaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”2484″ title=”Date Personale”]