UTILAJE CONSTRUCTII

Utilaje de constructii si echipamente la preturi de nerefuzat

Ai nevoie de utilaje de constructii, utilaje pentru constructii drumuri, motocompresoare, ciocane pneumatice, buldozere, excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, gredere, compactoare, freze de asfalt, finisoare de asfalt, automacarale sau alte utilaje pentru santiere  taietoare de asfalt – beton, vibratoare beton, scule electrice, generatoare de curent, maiuri compactoare, placi compactoare, utilaje de foraj sau subtraversari, tunuri antipraf, transpalete?

Te putem ajuta!

Oferim calitate si diversitate pentru utilaje de constructii, consultanta si raspunsuri prompte la problemele dumneavoastra.

Utilaje constructii

Ai nevoie de utilaje de constructii de mica mecanizare sau mare mecanizare? La noi gasesti ceea ce ai nevoie

Avem o gama larga de utilaje si echipamente de constructii

Iti oferim raspunsuri si solutii concrete la nevoile tale si o calitate superioara a tuturor echipamentelor comercializate..

De ce sa apelezi la noi pentru utilaje noi de constructii?

 

Avantajele achizitionarii de echipamente si utilaje de constructii de la Baumaschinen Tomi SRL

Prestam servicii de calitate si diversitate

  • Punem la dispozitia fiecarui client produse  de calitate, dintre cele mai diverse, consultanta pre si post vanzare, avantaje greu de concurat pe piata locala.
  • Vindem componente si utilaje  de constructii de calitate superioara
  • Aveti la dispozitie utilaje pentru constructii si componente de import la o calitate superioara.

Oferim echipamente moderne si tehnica de ultima generatie

  • Comercializam cele mai moderne utilaje constructii si tehnologii inovative. Garantam o calitate desavarsita a componentelor, pieselor de schimb si a serviciilor furnizate.

Oferim promptitudine si garantie pentru utilaje de constructii sau componenta solicitata

  • Colaboram cu o gama larga de furnizori din intreaga Europa. Garantam livrarea in siguranta a oricarui utilaj intr-un timp relativ scurt, pentru marci consacrate. Livram doar produse insotite de certificate de garantie.

Oferim preturi corecte

  • Calitatea produselor si a serviciilor la preturi corecte sunt principalele caracteristici care ne recomanda. Plasam clientul si dorintele lui pe primul plan.

Ai nevoie de utilaje de constructii? La noi gasesti ceea ce ai nevoie

DE CE Baumaschinen Tomi SRL

Ce ne recomanda in vanzarea de utilaje de constructii, constructii drumuri, constructii edilitare, utilaje complete, buldoexcavatoare, gredere si alte echipamente din acest domeniu la oferte de nerefuzat

 

Avem experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor de utilaje pentru constructii

  • Baumaschinen Tomi SRL este o firma cu capital privat, ce are ca obiectiv principal importul, comercializarea si service-ul echipamentelor si utilajelor de constructii, dar si dezvoltarea unui puternic centru de furnizare multi-brand a pieselor de schimb de origine sau aftermarket.
  • Avem incheiate parteneriate cu firme mari din Europa si putem furniza marea majoritate a componentelor, a utilajelor si pieselor solicitate, de la cele mai renumite branduri.
  • Toate produsele pe care le comercializam sunt insotite de garantie si certificat de calitate.
  • Va punem la dispozitie si piese de schimb pentru cele mai renumite branduri de masini si utilaje de constructii in Arad, Galati, Bucuresti, Cluj, Constanta, Sibiu, Brasov, Focsani, Timisoara, Targu Mures, Oradea, Hunedoara si Iasi: piese Caterpillar, piese New Holland, piese CASE, piese JCB, piese Volvo, piese Komatsu, piese Hitachi, piese Liebherr, piese Bomag, piese Dynapac, piese Wirtgen, piese Vogele, piese HBM Nobas, piese TEREX, piese Bitelli, piese Marini, piese Locatelli, piese Wacker Neuson, piese Atlas Copco, piese Bobcat, piese Hidromek, piese John Deer, piese Hartl si multe altele

Ai nevoie de utilaje de constructii? La noi gasesti ceea ce ai nevoie

Utilajele de constructii si produsele oferite de Baumaschinen Tomi SRL

Utilaje constructii de mica mecanizare

Motocompresoare, ciocane pneumatice, spituri, dalti furtunuri, scule antiex, motopompe si pompe submersibile, Utilaje compactare, Utilaje vibrare si finisare beton, Utilaje taiere asfalt-beton, scule electrice, generatoare de aer cald.

Utilaje constructii de mare mecanizare

Buldoexcavator, incarcator frontal, buldozer, excavator, grader, compactoare, freze asfalt, finisoare asfalt, autocisterne, remorci, carosari, atasamente Utilaje constructii si picoane hidraulice, echipamente service auto, camioane si Utilaje de constructii

Generatoare de curent, turnuri de iluminat si accesorii sudura

Generatoare de curent stationare cu automatizare, generatoare de curent portabile, generatoare sudura, invertoare sudura si accesorii sudura, turnuri de iluminat.

Foraje orizontale si subtraversari

Foraje orizontale pneumatice, foraje orizontale pneumatice – metoda percutiei aplicata tubulaturii de otel, foraje orizontale dirijate.

Panouri fonoabsorbante si fonoizolante

Panouri fonoabsorbante din otel, Panouri fonoabsorbante din aluminiu, Panouri fonoabsorbante din material plastic, Panouri fonoabsorbante din beton, Panouri fonoabsorbante din tabla otel COR-TEN.

Tunuri anti praf

Tunuri anti praf sau instalatii de control si eliminare a prafului pentru carierele de piatra si exploatarile de carbune, langa echipamentele de concasare, benzile transportoare, fabricile de ciment depozitele de minerale, gropile de gunoi, inclusiv langa instalatiile de tratare si reciclare materiale, santierele de demolari, santierele de constructii si multe alte domenii generatoare de poluare prin emisia de mirosuri puternice si chiar toxice.

Transpalete

Transpalete manuale clasice, Transpalete manuale cu cantar, Transpalete manuale elevatoare, Transpalete manuale din inox, Transpalete manuale pregatite special pentru depozitele frigorifice.

Piese utilaje de constructii

Puteti alege din portofoliul nostru: piese Caterpillar, piese New Holland, piese CASE, piese JCB, piese Volvo, piese Komatsu, piese Hitachi, piese Liebherr, piese Bomag, piese Dynapac, piese Wirtgen, piese Vogele, piese HBM Nobas, piese TEREX, piese Bitelli, piese Marini, piese Locatelli, piese Wacker Neuson, piese Atlas Copco, piese Bobcat, piese Hidromek, piese John Deer, piese Hartl si multe altele.

Ai nevoie de utilaje de constructii? La noi gasesti ceea ce ai nevoie

Baumaschinen Tomi SRL este frunizorul tau de incredere pentru utilaje si echipamente pentru constructii

Apeleaza cu incredere la noi. Garantam calitatea serviciilor si a pieselor pentru utilaje agricole, de constructii, camioane si pompe beton, termene de livrare reduse si consultanta profesionala.

Trimite o cerere la adresa de email vanzari@baumaschinentomi.ro pentru ca “este mai ieftin sa faci totul bine de la inceput”.

Utilaje constructii mica mecanizare

Utilaje constructii mica mecanizare

Utilaje constructii mare mecanizare

Utilaje constructii mare mecanizare

Generatoare-turnuri de iluminat-accesorii sudura

Generatoare-turnuri de iluminat-accesorii sudura

Foraje orizontale – Subtraversari

Foraje orizontale – Subtraversari

Panouri fonoabsorbante si fonoizolante

Panouri fonoabsorbante

Tunuri anti praf

Tunuri anti praf

Transpalete

Transpalete